Sephora

Location

Montpellier (54)

Type of space

Store development

Project description

Client initial brief

This project was aiming at transforming the customer experience within the Sephora beauty brand. This complete redesign is a key step in their strategy to strengthen brand identity and continually improve customer satisfaction.

Challenges or constraints encountered

Deliver within a short period of 5 days a completely refurbished store meeting the standards and requirements of the Sephora brand.

Solution proposed and implemented

Renolight Operation : work over 5 days, day and night continuously.
Carpentry building works : electricity plastering tiling
Produce and fit bespoke funiture in aluminum and wood

Technical details

Total project area

350 m2

Works duration

5 full days, from Saturday evening to Thursday noon

Testimony

“I was delighted to bring joy and good humor to the entire Sephora team, in just 5 days! These makeover projects are aimed at customer satisfaction, and we can see that they also have a strong impact on the daily motivation of internal teams.”

Julien, Project Manager, Groupe Pagès

A project to carry out?

Together, let’s bring your project to life!